• Evenemang idag
Fredag
17
Maj 2019
Kulturbruket på Dal Mellerud

Carolina Wallin Pérez och Kristin Amparo

För första gången sedan 2012 kommer Mellerudsbördiga Carolina Wallin Pérez tillbaka till hemorten för att bjuda på musik.
Med sig har hon Kristin Amparo och ett band, tillsammans kommer de att bjuda på blandade låtar ur bådas historia. Carolina och Kristin träffades för drygt 10 år sedan och startade bandet STRiKE, där Kristin spelar trummor och sjunger och Carolina spelar bas och sjunger. Korta låtar med mycket energi, en ny genre – sunk (en blandning mellan soul och punk). Båda har under åren rört sig mellan bl.a. jazz, pop och hiphop. De har spelat och samarbetat med många olika artister. Kristin är den kända rösten bakom låtar som ”Din soldat” (Albin) och ”Dance our tears away” (John de Sohn). Carolina har den senaste tiden spelat med artister som Weeping Willows, Petter, Peg Parnevik och Kent.
Tider
Insläpp: kl 18.00.
Konsert start: kl 19.00.
Spellängd: 2 timmar inkl paus.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

155 st

har besökt evenemanget på Mellerud.com
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 27 och 28 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carolina Wallin Pérez och Kristin Amparo, Kulturbruket på Dal

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter