• Evenemang idag
Onsdag
2
Oktober 2019
Kulturbruket på Dal Mellerud

Författaren Helena von Zweigbergk – grejen med saker

Vårt kommersiella samhälle lockar oss konstant att köpa saker, samtidigt som uppmaningar om att rensa och göra oss av med grejer ständigt strömmar emot oss. Författaren Helena von Zweigbergk har på ett personligt sätt, tillsammans med konstnären Cilla Ramnek, undersökt vad som är grejen med saker och gav tidigare i år ut en bok med just den titeln. Hon vänder ut och in på sitt hem med alla dess prylar och reflekterar kring vad vi vill med våra saker, hur de kommunicerar och är laddade med historia men också med känslor, som skam och tröst.
I Kulturbruket på Dal talar författaren också om sin hyllade roman ”Totalskadad” som tangerar samma ämne. Där ödelägger en brand huvudpersonens hem och alla saker som finns där. Helena von Zweigbergk är författare, journalist och programledare och har fått stor uppmärksamhet för radioprogrammet Oförnuft och känsla. Hon har också vunnit tv-programmet På spåret.
Tider:
Spellängd: Ca 45 minuter
Start: Kl 19.00
För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.kulturbruketpadal.se
Foto: Thron Ullberg

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 19 och 20 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författaren Helena von Zweigbergk – grejen med saker, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November