• Evenemang idag
Onsdag
16
Juni 2021
Kulturbruket på Dal Mellerud

Cornwall & Petrén

Cornwall & Petrén är en duo som består av Chris Cornwall (sång) och Daniel Petrén (gitarr, sång). Chris passion för soul och rock och Daniels bakgrund som klassisk gitarrist och vissångare märks i den musik de skapar tillsammans. Det är en gitarrbaserad pop, som andas både vemod och spelglädje.
Chris (Ljungskile) och Daniel (Uddevalla) har spelat ihop under några år och det var under 2020 när många livescener stängde ner, som de började skriva musik ihop. Under 2020 släppte Cornwall & Petrén eget material för första gången. I maj 2021 utsågs de för andra året i rad som en av fem artister att tävla i regionfinalen i P4 Nästa i P4 Väst. Tillsammans med producenten Karl-Johan Råsmark fortsätter de spela in eget material, sprider sin musik i digitala kanaler och ser fram emot en sommar med livespelningar.
Chris och Daniel om samspel och energi:
"Vi har många musikaliska förebilder som inspirerar oss: Simon & Garfunkel, Laleh, Beatles, Sting och många andra. Det vi utvecklat senaste året förutom själva låtskrivandet är vårt samspel och vår vilja att dra åt samma håll. Vi två gillar ofta samma grejer men att vi har olika musikaliska bakgrund gör att vi tillför olika saker till musiken. Det ger en slags nerv och energi".

Biljetter & tider

Onsdag 16 Juni 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

20 st

har besökt evenemanget på Mellerud.com
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 21 och 22 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cornwall & Petrén, Kulturbruket på Dal

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter