• Evenemang idag
Lördag
25
November 2023
Kulturbruket på Dal Mellerud

Song of Joy - Ode to Freedom - A true Christmas

Traditionen fortsätter när Song of Joy återkommer till Kulturbruket på Dal med sin årliga julkonsert. ”Vi vill gärna dela med oss av glädjen att sjunga i kör. När vi sjunger så bygger vi en gemenskap där vi utmanas och utvecklas tillsammans. I körsång handlar det mycket om att bortse från sig själv och samtidigt ge allt för att leverera ett bra resultat som kan lyfta andra och förhoppningsvis göra världen lite bättre. Med vår tids Ode to Freedom tänker vi på det ukrainska folket som modigt kämpar för sin och vår frihet. Välkomna att dela denna konsert med oss med en önskan om en fin och innerlig jul åt alla – A True Christmas!”
Obs! För denna föreställning gäller endast priskategorierna vuxen och ungdom tom 19 år. För att boka rullstolsplats eller ledsagarplats, kontakta ticketmaster eller Kulturbruket på Dals kontor.
Arrangör: SIKIA

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

10 st

har besökt evenemanget på Mellerud.com
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 5 och 6 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Song of Joy - Ode to Freedom - A true Christmas, Kulturbruket på Dal

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter