• Evenemang idag
Tisdag
26
Mars 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Intet

Masthuggsteatern presenterar:
Första dagen efter sommarlovet packar Pierre-Anthon plötsligt ihop sina grejer och säger “Ingenting har någon betydelse, så det är ingen idé att göra nånting”. Det blir startskottet för hans klass att göra allt och lite till för att bevisa att livet visst har en mening. Det börjar litet men ballar sen ur rejält. Det är en halsbrytande historia som ruskar om och petar i det innersta av existensen. Här finns kritik av en samtid där allt är till salu och de värderingar som sätts på prov är lika giltiga för en vuxen som en ung publik. Intet är en internationell bestseller som blivit både opera och film. Nu visas den för en svensk publik!

För alla från 15 år!
Obs! Begränsat antal platser.
För att boka rullstols- och ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dal (0530-182 78) eller ticketmasters kundtjänst (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 20 och 21 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Intet, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April