Wärs - Wärdshuset på Dal

Tingshusgatan 1 • Mellerud

Ett stenkast från hjärtat av Mellerud ligger Wärdshuset På Dal beläget. Här bor man nära restauranger, pubar, shopping och sevärdheter. Under vistelsen i Mellerud rekommenderas ett besök till Akvedukten och Dalslands Kanal som utsågs till världens vackraste av engelsmannen Roger Pilkington. Väl värt ett besök är också Dalslands Konstmuseum som ligger beläget på en höjd med vacker utsikt över sjön Spången.

Wärdshuset På Dal kan erbjuda 19 trestjärniga hotellrum. Rummen har trägolv och ljusa väggar samt moderna och bekväma möbler. Varje rum har sitt eget badrum med dusch samt högkvalitativa sängar. Faciliteter som finns är kabel-TV och fri tillgång till trådlöst internetuppkoppling. Rummen på Wärdshuset På Dal är alla rökfria samt handikappanpassade.

Varje morgon serveras en utsökt frukostbuffé i värdshusets restaurang. Frukosten ingår självklart i rumspriset. Den nyöppnade restaurangen Café Gruzzolo specialiserar sig på genuin italiensk matlagning och här hittar du det allra mesta från det italienska köket! Man serverar lunch varje dag mellan 11.30 – 14.00 och erbjuder då ett brett utbud av italienska läckerheter.

Tillgängliga rum på Wärs - Wärdshuset på Dal

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Wärs - Wärdshuset på Dals olika rumstyper

Lördag 25 Maj t.o.m Söndag 26 Maj - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Mellerud