• Evenemang idag
Torsdag
21
Mars 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Anna Lundqvist Lisboa Cinco

Anna Lundqvist är uppvuxen och har gått grundskolan i Mellerud. Nu är hon bandledare och kompositör för den Lissabon-baserade kvintetten: Anna Lundqvist Lisboa Cinco. Tillsammans med Anna, består kvintetten av några av de mest intressanta och progressiva musikerna från den portugisiska jazzscenen. Musiken är modern jazz, svävandes mellan de amerikanska traditionerna och det europeiska jazzsoundet med influenser från pop, rock och svenska psalmer.
I september 2023 släpptes deras nya album “Sou Anna”; inspelat och mixat i Portugal handlar det om en kvinna som blev kär i ett land och ”went with it”. Nu kommer dessa världsartister till Kulturbruket på Dal och Annas Mellerud med ”You must believe in spring tour”.
En kort semester i på några dagar, i Lissabon april 2008, blev för Anna Lundqvist i stället en vistelse på flera år. Värmen mellan människor, de fantastiska musikerna, den stora kreativiteten och de vackra vyerna var några av de saker som höll henne kvar. Portugal blev hennes hem och efter en första inbjudan att leda en master class på Lissabons Universitets musikprogram (Universidade Lusíada) har hon arbetat i landet som gästföreläsare och examensjury, såväl som sångare och kompositör.
Anna Lundqvist – sång, komposition
Desidério Lázaro – tenor- och sopransaxofon
Daniel Bernandes – piano
André Cavalho – kontrabas
Bruno Pedroso - trummor
Hemsida: annalundqvist.com/allc
Facebook: Anna Lundqvist Lisboa Cinco
Instagram: @annalundqvistjazz
Caféet är öppet 45 minuter innan föreställningen.
Arrangör: Kulturbruket på Dal
För att boka rullstols- och ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dal (0530-182 78) eller ticketmasters kundtjänst (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

25 st

har besökt evenemanget på Mellerud.com
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 20 och 21 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anna Lundqvist Lisboa Cinco, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April