4-5
Maj 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Song of Joy - Folkets Musik

Folkets Musik
Välkomna till en konsert där Song of Joy tolkar låtar ur den svenska musikskatten. Här finns låtar av ABBA, Galenskaparna och After Shave, Taube, Berghagen, Sven Ingvars med flera. Det är med stolthet över det arv vi förfogar, som de bjuder in er att lyssna men också att sjunga med. Benny Marcel, född och uppvuxen i Bengtsfors, är kvällens konferencier. Benny har bland annat arbetat som direktör för Nordiska Kulturfonden och som Europachef för Rädda Barnen. Vi kommer att vara i goda händer när han lotsar oss genom programmet. Varmt välkomna! hälsar Birgitta Stenbratt, musikalisk ledare för kören Song of Joy.

Song of Joy ger även en konsert söndag 5 maj.
Caféet är öppet 45 minuter innan föreställningens samt i pausen.
Arrangör: SIKIA
För att boka rullstols- och ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dal (0530-182 78) eller ticketmasters kundtjänst (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Lördag 4 Maj 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 5 Maj 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 4 och 5 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Song of Joy - Folkets Musik, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April