Söndag
3
November 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Frukostklubben - Kyllinge Nöje

Publiken bjuds in till Solveigs 8-årskalas, söndagsskolan och lyckan att själv få en hel Lorangaläsk. Kamraten Ros-Marie blir det första nyckelbarnet på hela skolan och Solveigs mamma blir oregerlig, häller brännvin på söndagssteken och pappan står handfallen när hemmafrun skaffar sig ett förvärvsarbete. Publiken får också vara med i Solveigs förälskelse och kärlek på lasarett - som slutar med polis och en regnig natt. Cecilia Kyllinge, Jan-Olof Jonsson och sjuttioplussaren Solveig Bergqvist Larsson bjuder på sång, musik, sketcher och historier från Solveigs barn- och ungdomstid. Det blir även allsång och många klädbyten med äkta vintage!
Arrangör: Kulturbruket på Dal
För att boka rullstols- eller ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dals kontor (0530-182 78/[email protected]) eller ticketmaster (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Söndag 3 November 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 3 och 4 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Frukostklubben - Kyllinge Nöje, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti