Fredag
15
November 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

På tu man hand - Anders Lundin

Vi får ta del av Anders Lundins underfundiga funderingar kring hur allting började och vad människan haft för sig på vägen fram till nu. Vi får veta vad han sysslat med själv: hållit Allsång på Skansen, hanterat snyftande amerikaner i Allt för Sverige och svältande svenskar i Robinson. Allt levererat med texter som berör, roar, ger mersmak och skapar igenkännande leenden. Som ett sommarpratprogram, fast live och med bara egna låtar. Anders Lundin har befunnit sig i tv-rutan i över 5 decennier. I denna föreställning bjuder han på prat, sång och gitarrspel. Med sig på scen har Anders musikern Jonas Olofsson och en jordglob som alltid tappar luften under konserten.
Arrangör: Kulturbruket på Dal
För att boka rullstols- eller ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dals kontor (0530-182 78/[email protected]) eller ticketmaster (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Fredag 15 November 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 15 och 16 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. På tu man hand - Anders Lundin, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti