Söndag
24
November 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Song of Joy - Merry Christmas & A Happy New Year

För oss i Song of Joy har det blivit tradition att återvända till Kulturbruket i slutet av november varje år, för att möta vår trogna publik. Det känns alltid lika inspirerande. Ni är viktiga medskapare i det vi gör och när vi hittar varandra skapas magi! Julens sånger är lika fina varje gång och många av dem har också fredstanken som ett bärande budskap. I den tid vi lever känns detta viktigt och meningsfullt. Med vår konsert vill vi önska er en God Jul och ett Gott Nytt år. Vi hälsar både nya och återkommande konsertbesökare varmt välkomna, ni betyder mycket för oss! - Birgitta Stenbratt, musikalisk ledare för Song of Joy.
Arrangör: SIKIA
För att boka rullstols- eller ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dals kontor (0530-182 78/[email protected]) eller ticketmaster (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Söndag 24 November 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 24 och 25 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Song of Joy - Merry Christmas & A  Happy New Year, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti