Tisdag
15
Oktober 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Jävla Karlar - Andrev Walden

Julen 1983 skakas en villa av ett våldsamt bråk och en hemlighet trillar ut ur en mamma. En pojke som heter Andrev får veta att hans pappa inte är hans pappa. Den riktiga bor i ett land långt bort och det känns som att en ande ska komma för att ta med Andrev dit. Men det kommer inga andar, bara nya pappor som inte är hans. Andrev Waldens romandebut ”Jävla karlar” gjorde honom till den bäst säljande svenska författaren 2023 och han tilldelades Augustpriset i den skönlitterära klassen. Nu besöker han Mellerud för ett samtal om denna djupt verklighetsförankrade roman och uppståndelsen kring densamma.
Arrangör: Kulturbruket på Dal
För att boka rullstols- eller ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dals kontor (0530-182 78/[email protected]) eller ticketmaster (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Tisdag 15 Oktober 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 15 och 16 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jävla Karlar - Andrev Walden, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti