Onsdag
10
April 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Mama Zoya, Belarus

ADAS teater presenterar: Zoya föddes in i fattigdom och fruktan, sju år efter andra världskrigets slut, i ett Belarus som i sekler ockuperats och invaderats. Zoyas värld formas av det sovjetiska systemet och såren som förmedlats nedåt i generationer. Medan Zoya växer upp och gör sin egen revolt, faller samhället kring henne sönder. I glappet mellan förtryck och kaos finns drömmar, men också ett pris att betala. Genom Zoya undersöks kvinnors erfarenheter i ett av Europas mest förtryckande samhällen, människors längtan efter frihet, ömhet och kanske ett par nya skor.
Föreställningens längd: 2 timmar 10 minuter, inklusive paus.
Caféet är öppet 45 innan föreställningen samt i pausen.
Arrangör: Kulturbruket på Dal
För att boka rullstols- och ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dal (0530-182 78) eller ticketmasters kundtjänst (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Onsdag 10 April 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 10 och 11 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mama Zoya, Belarus, Kulturbruket på Dal

POPULÄRT I Mellerud JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April