• Evenemang idag
Lördag
27
April 2024
Kulturbruket på Dal Mellerud

Forever Floydian

Next Generation
Forever Floydian är en stor, dalsländsk ensemble som framför musik av Pink Floyd; tolv musiker, fem sångsolister och en blandad kör. Låtarna, från åtta olika album, framförs i unika, nyskrivna arrangemang gjorda av Peter Halvordsson. Sångsolister utöver bandet är Jennifer Gaijewska och Nadia Hjelt och publiken får, förutom de traditionella instrumenten för musiktypen, höra marimba, slagverk, cello, violin, harpa, saxofoner, tvärflöjt och ett extra keyboard; koncentrerat på att spela stråk. I denna nya och utvecklade föreställning är det ljusshow, effekter och filmer i samma anda som under Pink Floyds konserter!

Caféet är öppet 45 minuter innan föreställningens start samt i pausen.
Arrangör: Studieförbundet Vuxenskolan Väst och Forever Floydian med finansiellt stöd från VGR genom Fyrbodals Kommunalförbund
För att boka rullstols- och ledsagarplats, kontakta Kulturbruket på Dal (0530-182 78) eller ticketmasters kundtjänst (0771-70 70 70).

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

87 st

har besökt evenemanget på Mellerud.com
Boenden närmast Kulturbruket på Dal natten mellan 25 och 26 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturbruket på Dal). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Forever Floydian, Kulturbruket på Dal

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Mellerud.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Mellerud. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter